Mijn droom is een fijne plek; een huis en tuin waar mensen kunnen herstellen, bijtanken, opladen, op adem komen, tijdens of na een periode van (mantel-)zorgen, een burn out, voor of na een operatie of gewoon omdat je alleen wilt doen waar jij zin in hebt. En ook voor mensen die een boek af willen schrijven of een scriptie, is er een plek in de B&B+.

Een groene plek in de natuur. Duurzaam en rustig. Waar het – bijna altijd- stil is en waar weinig prikkels zijn. Waar je in contact kunt zijn met jezelf en de natuur. Waar je in contact kunt zijn met andere mensen, als jij daar behoefte aan hebt.

Een mooie plek waar je begeleiding kunt krijgen op jouw pad. Waar niks hoeft en bijna alles mag. Een plek waar je ook verbondenheid met anderen kunt ervaren als jij dat wilt. Waar je gezelligheid vindt, een goed gesprek of samen iets doet, binnen of buiten.

Die begeleiding kan bestaan uit coachende (keukentafel-) gesprekken, mindfulness, (gezamenlijke) meditatie, voedingsadvies, of door activiteiten zoals wandelen, tuinieren, creatief bezig zijn, muziek etc.

Mijn droom is een plek waar je je je verbonden weet met andere mensen, de natuur, de aarde, met Alles. Sommigen noemen dat God, Al-één, of het Licht of je Hogere Ik. Hoe jij het ook noemt, voel je vrij om te Zijn wie je in essentie bent. En als je dat – nog – niet kunt, weet dan dat er een tijd en een plek is waar ook jij dat wel kunt.