Om de B&B+ van mijn droom te kunnen laten ontstaan – en om te laten groeien- is er veel nodig. Hoe mooi zou het zijn als alles wat nodig is, er al is en alleen nog maar naar de B&B toe hoeft te komen! Ook dat is mijn droom.

Wil je meehelpen die droom te realiseren? Fijn! Hieronder een lijst van wat nodig is.

  • Een pand. Het zou fantastisch zijn om een pand te vinden waar mijn droom werkelijkheid kan worden. Daarvoor is er een huis of boerderij oid nodig van zo’n 300 à 350 m2 woonoppervlak. En omdat een tuin erbij wel heel fijn is, een perceeloppervlakte van zo’n 150 à 200 m2. Natuurlijk kijk ik rond om iets te vinden wat geschikt is en plan ik bezichtigingen. Als jij iets weet, laat het me weten. Graag.
  • Het huis is wellicht aan een verbouwing toe. Mijn wens is om het huis zo duurzaam mogelijk te maken. En ook een verbouwing zo duurzaam mogelijk te laten doen. Kun jij hierbij helpen? Tof!
  • Een tuin behoeft onderhoud. En mijn wens is om een moestuin te creëren waarin aan de eigen behoefte aan groente kan worden voorzien.
  • Als de B&B+ van start gaat, is er van alles nodig om de kamers en andere vertrekken in te richten en te decoreren. Denk aan meubilair, witgoed, linnengoed, keukenuitrusting, servies, verlichting etc.
  • Als de gasten komen, willen zij graag iets eten en drinken. Ook daarvoor is van alles van harte welkom.
  • En ja, ook schoonmaakmiddelen zijn onontbeerlijk. Mijn lieve zus Ineke is bereid die te sponsoren. Dank je wel Ien!
  • En mensen die willen meewerken om alles op rolletjes te laten verlopen, zijn meer dan welkom. Heb jij zin om te helpen? Super! Er zijn mensen nodig die het huis willen schoonhouden, die het eten willen bereiden, die willen serveren, die de gasten willen ontvangen, die het onderhoud aan het huis, de tuin en reparaties willen doen enz. enz.
  • En uiteraard is er veel geld nodig. Wil jij een bijdrage leveren in de vorm van geld? Graag! Het bankrekeningnummer is: NL 47 ASNB 0942 1903 19, tnv H. A. Buist, Amersfoort. Of neem contact met mij op om een afspraak te maken.