Mijn missie is lang geleden al ontstaan. Zo’n 25 jaar geleden droomde ik namelijk al van een theehuis. Het verlangen gasten te ontvangen en te verwennen in een mooie tuin en dito huis, was geboren.

Naarmate de jaren verstreken, veranderde mijn droom in een Bed & Breakfast. Waar nog steeds hetzelfde verlangen aan ten grondslag ligt. Intussen heeft mijn droom een verdere rijping gekregen, net als ik zelf.

Het verlangen gasten te ontvangen en te verwennen is gerijpt en het verlangen om mensen verbinding te laten ervaren met zichzelf, met andere mensen en met de natuur, is eraan toegevoegd. Net als mijn verlangen om Liefde en Licht in de wereld te brengen.

Ik heb ook het verlangen naar een inclusieve maatschappij, waarin iedereen welkom is en in zijn/haar eigen waarde tot zijn recht mag komen. Wie je ook bent, hoe je er ook uitziet, wat je ook kunt of doet. Coachend begeleid ik vanuit mijn gevoel én mijn verstand, vanuit mijn hart én mijn hoofd, vanuit de verbinding met de aarde én de hemel. Intuïtief, creatief, speels. Serieus en met humor. Lichtvoetig en diepgaand. Invoelend en confronterend. En altijd liefdevol.

Vanuit de intentie van echte aandacht, liefde en verbondenheid, sta ik in de wereld en werk ik aan mijn droom. Liefde is de energie die alles voedt. Mij, jou, alle mensen, de natuur, de aarde. De Liefde is overal en is er altijd.