Wie is Hetty? Ik ben spontaan, vrolijk en soms een beetje gek. Ik leef met zorg en aandacht voor mijzelf, mijn medemens, de natuur en het milieu. Ik deel daar graag in met mijn man, onze dochter, familie, vrienden en bekenden. Het is ook terug te zien in het werk dat ik doe en heb gedaan.

Als psycholoog werkte ik met zorg voor de geest, als haptotherapeut met zorg voor lichaam én geest. Bij het Toon Hermans Huis Amersfoort was de innerlijke mens en zijn/haar verhaal het middelpunt en bij Het Groene Huis staan natuur en milieu centraal. Als lid van het kernteam van Vereniging Bewust Eemland zet ik mij in voor bewust leven op het gebied van duurzaamheid, persoonlijke groei en gezondheid.


Ook in mijn vrije tijd besteed ik aandacht aan de natuur door er in te wandelen en te tuinieren, vind ik het fijn te praten met anderen over het Leven en wat hen en mij bezighoudt, en ik eet graag zo gezond mogelijk. Creatief bezig zijn geeft mij veel voldoening en de Taoïstische Tai Chi is niet meer weg te denken uit mijn leven.

Vanuit de intentie van echte aandacht, Liefde en verbondenheid sta ik in de wereld en werk ik aan mijn Droom. De Liefde is daarbij mijn missie, het waarom van wat ik doe en wat ik uitdraag.

De Liefde is de energie die alles voedt. Mij, jou, alle mensen, de natuur, de aarde. De Liefde is overal en is er altijd. Vanuit Liefde wordt werken Hart-werken.

En voor wie het graag wil weten, mijn kwaliteiten: spontaan, verbinden, oprecht, sensitief, mensgericht, idealist, doorzetten, luisteren.